۱۳۹۴ بهمن ۲۷, سه‌شنبه

نکات مهم کامل تعمیرات پکیج در دارای مجوزز پیشرفته

آموزش ماهرانه درست کردن کولر گازی در مؤسسات رسمی و غیررسمی  عالی

ترفندهای وصل کردن و بازسازی اسپیلت در منزل

کارگذاشتن یونیت  خارجی

  محل نصب واحد بیرونی باید به نحوی انتخاب گردد که هوای خروجی  و صدای حاصل از وسیله مزاحمتی برای همسایگان ایجاد نکند.
  وسیله باید جایی  کارگذاشته شود که براحتی هوای لازم توسط آن دمیده شود. در صورت رعایت نکردن این نکته هوای رفت کندانسور، برگشت می شود و باعث می گردد  کمپرسور اورلد کند.    خروجی و ورودی دستگاه نباید پوشانیده شوند.

موسسه پارسه موسسه پارسه در زمینه نصب وتعمیر کولر گازی پکیج و تعمیرات اسپیلت فعالیت دارد.درهمین راستا موسسه پارسه دوره های آموزش تعمیرکولر گازی به بهترین شکل برگزارمیکند

  سپس طبق جداول زیر مراحل بریدن و پرچ کاری لوله را انجام دهید.
    مراحل کار  نکات اساسی  دلایل
    1- لوله را ببرید.
    اگر لوله در دست شما لغزنده است، تیغه لوله بر زیاد محکم شده کمی آن را شل کنید.  1- لوله را بر خلاف عقربه های ساعت بچرخانید.
    2- بعد از هر دور گردش به آهستگی مقداری پیچ لوله بر را محکم کنید.  هنگام چرخاندن پیچ لوله بر نیازی نیست دست ها را عوض کنید.
    میزان نیروی وارده به پیچ لوله بر در هر دور چرخش باید مناسب بوده در غیر اینصورت لوله دفرمه می گردد.
    2- بعد از بریدن لوله با سوهان نرم پلیسه گیری کنید.  قسمت بریده شده را با سوهان نرم صاف کنید. لوله را به سمت پایین نگه دارید و داخل لوله فوت نکنید.  ضعف در ناحیه پرچ باعث نشت می شود. در صورتیکه سر لوله بالا باشد پلیسه وارد لوله می گردد. بافوت کردن رطوبت دهان وارد لوله می گردد.
    3- با برقو لبه بریده شده را پلیسه گیری کنید.  در این حالت لوله را به سمت پائین نگه دارید. به داخل لوله فوت نکنید و مواظب باشید در هنگام برقو زدن لوله خش یا ترک بر ندارد.  در صورت خش یا ترک سر لوله بعدا باعث نشت می شود.
    4- مجددا قسمت بریده شده را سوهان بزنید.  مرحله 2 را تکرار کنید  ---
    5- با برقو مجددا لبه بریده شده را برقو بزنید.  مرحله 3 را تکرار کنید.  برای ایجاد پرچ مطمئن تر.
    6- داخل لوله را تمیز کنید.  پلیسه را کاملا از داخل لوله پاک کنید. هنگام تمیز کردن لوله را به سمت پایین نگه دارید. از یک لوله پاک کن کتانی یا پارچه تمیزی برای این منظور استفاده کنید.  پلیسه اگر به داخل کمپرسور برود، خواهد سوخت. پلیسه موجود در قسمت پرچ شده باعث خراش لوله و در نتیجه نشت خواهد گشت.
    7- قبل از پرچ لوله را داخل مهره قرار دهید.  قبل از پرچ مطمئن شوید لوله را داخل مهره قرار داده اید.  بعد از پرچ لوله بداخل مهره نخواهد رفت.
    8- لوله را داخل لوله گیر محکم کنید.  مطمئن شوید که داخل لوله گیر تمیز است. کمی سر لوله را طبق اندازه هایی که در جداول می آید و در شکل نیز دیده می شود از سطح لوله گیر بالاتر قرار دهید.  ---
    9- پرچ کن را در مرکز لوله داخل لوله گیر تنظیم کنید.  1- علامتی که روی پرچ کن است با فلشی که روی بدنه لوله گیر است تنظیم کنید.
    2- به آرامی پیچ بغل پرچ کن را روی لوله گیر محکم کنید.  در صورتیکه پیچ بغل پرچ کن را محکم نکنید، در زمان عمل پرچ کاری بر اثر نیرویی که پرچ کن به لوله وارد می کند، لوله در جای خود ثابت نمانده و پایین می رود و عمل پرچ بطور صحیح انجام نخواهد شد.
    10- عملیات پرچ کاری را شروع کنید.  پرچ کاری را بصورت آرام و بطور مداوم ادامه دهید تا اینکه یک صدای کلیک شنیده و در این حالت پرچ کن هرز گرد شده و لوله بیشتر از حد پرچ نخواهد شد.  در غیر اینصورت عمل پرچ کاری بطور کامل به انجام نخواهد رسید.
    11- پرچکن را آراد کرده و لوله گیر را باز کنید و لوله مسی را از داخل آن بردارید.  دسته پرچ کن را خلاف عقربه های ساعت بچرخانید و تا آخرین حد بالا بیاورید.  در غیر اینصورت ممکن است هنگام در آوردن پرچ کن مرغک آن ( قسمت مخروطی ) با لبه پرچ شده لوله برخورد کرده و باعث صدمه و خش برداشتن لوله مسی می شود.
    مهره را بصورت هم مرکز روی پیچ قرار داده، سپس توسط آچار ترک متر و یک آچار ساده و یا آچار فرانسه مهره را محکم کنید. بهتر است به محل پشت و روی قسمت پرچ شده قبل از بستن کمی روغن ( از نوع روغن مخصوص همان گاز ) بمالید.
    برای اینکه در قسمت یونیت داخلی در زمان بستن مهره بعلت کمبود فضا دچار مشکل نشوید، حایلی بین سینی و دستگاه تخته و شیئی قرار دهید تا یونیت داخلی از سینی فاصله بگیرد .
    چک کنید که لوله های بین یونیت خارجی و داخلی بطور مناسب وصل شده، کابل های ارتباطی و کابل برق اصلی وصل، لوله ها عایق کاری، نوار پیچی و سیستم آماده است.
سیم کشی:



















    درب تابلو را باز کنید.
    درپوش سیم کشی را بردارید.
    مسیر سیم ها را از پشت یونیت داخلی کشیده و از آنجا به سمت جلو و از میان سوراخ سیم کشی اتصالات را دنبال کنید.
    سیم آبی رنگ اتصال قدرت را به ترمینال 1 ( N )، سیم قهوه ای را به 2، سیم قرمز را به 3 و سیم زرد و یا سبز ( اتصال زمین)
    در پوش سیم کشی را در جای خود گذاشته سیم های برق را مطابق نقشه برق و صفحه ترمینال یونیت داخلی وصل کنید. دقت کنید کهسیم ها در سوکت های خود محکم شده باشند و هیچ نوع اتصال کوتاهی بین سیم ها برقرار نباشد.
تخلیه و راه اندازی دستگاه:
اگر برای اولین بار سیستم نصب می شود یونیت خارجی حاوی گاز مبرد می باشد و بنابراین نیاز به تخلیه هوای داخلی یونیت داخلی و لوله ها می باشد.





روی یونیت خارجی دو نوع شیر نصب می شود که به نام های شیر دو راهه و سه راهه معروف می باشند. در نوع سه راهه یک شیر سوزنی برای اتصال گیج فشار وجود دارد. معمولا شیر سمت گاز، و سمت مایع، دوراهه می باشد.

برای تخلیه دستگاه باید از پمپ وکیوم استفاده کرد. روش دیگر برای تخلیه سیستم استفاده از خود مبرد می باشد که در این روش با وصل کردن کپسول مبرد به یک شیر سرویس و باز کردن آن، همزمان سوزنی شیر دیگر را فشار دهید تا فشار گاز مبرد داخل کپسول باعث بیرون رانده شدن هوا از لوله و یونیت داخلی شود.

شیر سوزنی را تا زمانی که مبرد از آن خارج شود فشار دهید.
این روش علاوه بر اینکه باعث آلودگی محیط زیست می شود، در بیرون راندن قطرات آب ( در صورت وجود )موثر نمی باشد. بنابراین استفاده از این روش امروزه مردود و بهترین روش استفاده از پمپ وکیوم برای تخلیه سیستم می باشد.
نکته :
از پمپ تخلیه ( وکیوم ) فقط برای خارج کردن هوا از سیستم استفاده کنید. همچنین از هیچ نوع حلالی در حین عمل تخلیه استفاده نکنید.


}

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر